Produžen rok za prijavu za "Najbolje iz Srbije 2011."

Bez autora
Dec 11 2011

Ministarstvo poljoprivrede, trgovine, šumarstva i vodoprivrede, Privredna komora Srbije i dnevni ekonomski list "Privredni pregled" raspisali su konkurs za osmu po redu akciju "Najbolje iz Srbije". Zbog velikog interesovanja, rok za prijavu produžen je do utorka 13. decembra.Ciljevi ove akcije su promovisanje vrednosti domaće privrede i tržišnog načina razmišljanja, koji treba da utiču na promenu svesti potrošača u davanju prednosti domaćim proizvodima.

Produžen rok za prijavu za "Najbolje iz Srbije 2011."Ministarstvo poljoprivrede, trgovine, šumarstva i vodoprivrede, Privredna komora Srbije i dnevni ekonomski list "Privredni pregled" raspisali su konkurs za osmu po redu akciju "Najbolje iz Srbije".

Zbog velikog interesovanja, rok za prijavu produžen je do utorka 13. decembra.

Ciljevi ove akcije su promovisanje vrednosti domaće privrede i tržišnog načina razmišljanja, koji treba da utiču na promenu svesti potrošača u davanju prednosti domaćim proizvodima.

Akcija ''Najbolje iz Srbije'' je usmerena na jačanje imidža domaćih brendova, ali i jačanje konkurencije, uz podršku inovativnosti i afirmaciju lokalnih brendova. Akcijom se daje podrška i stranim investitorima i inostranim firmama za ostvarene poslovne rezultate na našem tržištu.
 
Pravo učešća u akciji imaju svi privredni subjekti iz Srbije, u kategorijama koje zavise od vrste njihove delatnosti. Organizatori zadržavaju pravo da ne dodele prvu nagradu u kategorijama u kojima nema dovoljno prijavljenih učesnika, ili ukoliko nijedan od prijavljenih brendova ne bude imao dovoljno poena.

Nagrade, priznanja, statue i plakete "Najbolje iz Srbije" dodeljuju se i ove godine u više kategorija za robne i korporativne brendove. Ocenjivanje prijavljenih brendova obavljaće se prema kriterijumima, koje su utvrdili profesori Ekonomskog fakulteta u Beogradu. Pobednici dobijaju pravo da znak "Najbolje iz Srbije" koriste kao znak kvaliteta i poverenja na proizvodima, kao i u promotivnim i marketinškim aktivnostima.

Upitnik za prijavljivanje i detaljne informacije o metodologiji, kriterijumima izbora, žiriju i nagradama možete pronaći ovde, a moguće ih je dobiti i putem e-mail-a: najboljeizsrbije@pks.rs, telefonom 011/3300 924 ili lično u PKS.

Učešćem u akciji "Najbolje iz Srbije" doprinosite jačanju sopstvenog brenda i njegove pozicije na tržištu, a samim tim i razvoju privrede Republike Srbije.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik